• Home
  • Trainingen
  • Voorstelling DOOR – vrijdag 29 november 2024

Voorstelling DOOR – vrijdag 29 november 2024

29.00

  • Wanneer: Vrijdagavond 29 november 2024
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Einde: 22.00 uur
  • Locatie: CulturA & Zo, de culturele huiskamer van Nootdorp


Wat bezoekers zeggen over de voorstelling: 

“Ik laat nog te vaak lastige situaties mijn gevoel en humeur bepalen. Tijdens de voorstelling heb ik gezien dat dat niet hoeft en hoe terug kan naar mijn innerlijke rust en kalmte.”

“Als ik naar mijn gevoel luister en dat zegt nee dan mag ik daar naar handelen. Ik mag daarin mijn grens aangeven. Of dat nu naar een kind is of een collega.”

“Ik zag je genieten en dat was heel mooi om te zien. Als iets anders liep dan de bedoeling was omarmde je dat en daar heb ik echt van geleerd.”

Als zorgprofessional bevind je jezelf vaak in een spagaat. Je staat voortdurend tussen regels, protocollen en budgetten, en worstelt met de verwachtingen van ouders en het zorgsysteem. Je hart ligt bij de kinderen die je begeleidt, maar soms voel je dat je hen niet de zorg kunt bieden die je zou willen.

De dagelijkse realiteit kan aanvoelen als een strijd. Regels en protocollen staan haaks op jouw gevoel van wat zinvolle zorg is. Budgetten beperken je in je aanpak, en ouders hebben wensen die je niet altijd kunt vervullen. Dit leidt vaak tot uitputting en een gevoel van machteloosheid—alsof je het nooit goed genoeg doet.

Ouders ervaren vaak dezelfde spagaat; ze voelen zich soms slechte ouders en weten niet waar ze met hun zorgen terecht kunnen of durven jou niet in vertrouwen te nemen.

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Ik geloof dat je de vrijheid kunt terugvinden om te doen wat nodig is voor de kinderen, zonder belemmerd te worden door deze factoren. Samen met ouders en andere begeleiders kunnen we als team om het kind heen werken, zodat je de zorg kunt bieden zoals jij dat voor ogen hebt, zonder voortdurende frustratie en stress.

In mijn interactieve voorstelling op vrijdag 29 november bied ik een humoristische blikopener. Hierin laat ik je zien hoe je die vrijheid kunt creëren, ondanks alle regels en verwachtingen. Laat jij je frustreren door de beperkingen, of ga je juist op zoek naar mogelijkheden? Hoe pak je dat samen als team van begeleiders en ouders op?

Tijdens de voorstelling krijg je de kans om te reflecteren op je eigen ervaringen. Vorige bezoekers hebben aangegeven dat ze zich gesterkt voelden, met nieuwe inzichten en een gevoel van innerlijke rust. Ze ontdekten hoe ze hun creativiteit konden omarmen en zich vrijer konden voelen in hun werk.

Praktische informatie:

  • Wanneer: Vrijdagavond 29 november 2024
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Einde: 22.00 uur
  • Locatie: CulturA & Zo, de culturele huiskamer van Nootdorp

Je bent van harte welkom om samen met je collega’s, andere begeleiders, ouders , opa’s en oma’s van de kinderen te komen kijken.

Wie neem jij mee?

P.S. Kom je met je collega’s of team? Neem dan even contact met mij op voor een teamkorting. Dan ontvang je meteen een factuur voor alle tickets.

38 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een Voorstelling voor zorgprofessionals en ieder ander die dagelijks te maken hebben met zorgintensieve kinderen

Vrijdagavond 29 november

aanvang 20.00 uur
CulturA & Zo, de culturele huiskamer van Nootdorp